ASIAN PALACE

ASIAN PALACE

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 708 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Asian Palace. Vil du vide mere? Få mere at vide

8 aug 2022 at 22:42 Lidt skuffet over der ingen grønsager var med til maden. Kedelig forårsrulle og kedelig suppe uden smag.
15 jul 2022 at 21:08 Maden og service er helt i top, men hvis du bestiller direkte hos restauranten istedet for justeat så spare man 20,- pr. Ret og modtager en gratis sodavand.
16 jun 2022 at 17:26 Aldrig i mit liv har jeg oplevet SÅ dårlig kundeservice. Først efter bestilling stod der at leveringen ville tage ca. 90 minutter. Jeg var tålmodig og accepterede dette. Alligevel er de yderligere 30 minutter forsinkede. KØB IKKE HER FRA!!!!!!!!!!!!!
3 jun 2022 at 21:59 5 stjerner til Adia Palace 1 til Just Eat Fejl i just eats leveringsadresse blev straks løst ved kontakt til Asia Palace
23 maj 2022 at 17:42 +90 minutter Bestilte klokken 15:50 "asap" og fik maden 17:40. Det er altså ikke første januar, men en stille søndag eftermiddag, og vi var sultne da vi bestilte.
1 apr 2022 at 20:50 Maden var - ok. Men desværre var der blevet lidt køligt og oksekødet var mærkelig i konsistensen. Vores sushi var også kun ok. Ikke noget at falde på halen over, men på ingen måde dårlig
25 mar 2022 at 22:21 -Honey ribs - avoid at all cost -Roast duck with orange - the sauce itself was ok but the duck was old way too overcooked and barely edible -Lux sushi menu (46pc) - Half of it was alright but the rest was pretty much old or just rice
1 mar 2022 at 7:55 Indbagt kylling manglede, Ura Maki ebi tempura var helt rå (hvordan kan man skære rullen i skiver uden at opdage at den er helt grå og blød?) forårsruller og pomfritter var tørre. Resten var ok. Levering hurtigst muligt fra kl. 15:56 = 17:23
18 feb 2022 at 22:48 Maden var bestemt ikke varm og så manglede der 3 x laks nigiri til 54.00 kr
17 feb 2022 at 20:48 Kødet var desværre sejt
10 feb 2022 at 19:31 Syndes bestemt ikke det var pengene værd, ikke noget mad jeg nogen sinde ville indtager igen vil bestemt ikke anbefaler dette sted.
10 feb 2022 at 19:05 Har holdt mig langt væk i over 2 år efter en virkelig dårlig oplevelse, Men må indrømme de har oppe sig mega meget :) alt var godt lige fra mænge til smag til levering